Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei lanseaza selectia de candidati pentru programul Tinere Talente 2015

Tags: tinere talente, bursele tinere, principesa margareta, tineri artisti

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei invita tineri muzicieni si artisti plastici la o noua selectie in cadrul programului de burse Tinere Talente, editia 2015. Termenul limita al aplicatiei este data de 16 decembrie 2014.

Candidatii trebuie sa aiba varste cuprinse intre 14 si 24 de ani. Candidatii trebuie sa studieze la liceele sau universitatile de arte plastice si muzica din Bucuresti si din tara.

Candidatii trebuie sa provina din familii cu posibilitati materiale reduse (venitul pe membru de familie sub 1000 RON) si sa poata dovedi ca nu dispun de mijloace financiare pentru a- si perfectiona talentul.

Cum se aplica in programul Tinere Talente, editia 2015


Trimitand prin e-mail sau prin posta, pana la data de 16 decembrie 2014, dosarul de candidatura ce va include:

1.Scrisoare de intentie.
Aceasta va contine informatii legate de:

1.1 Descrierea situatiei sociale si materiale a candidatului (venitul pe membru de familie, situatii speciale in familie: familii monoparentale, probleme de sanatate, cheltuieli mari cu medicamente etc.)

* Scrisoarea de intentie va fi insotita de documente justificative pentru situatia socio-materiala prezentata de aplicant (adeverinta de venit de la locul de munca al parintilor/ copie fluturas de salariu / copie talon de pensie sau dupa caz adeverinta lipsa venituri de la administratia fiscala).

1.2 Tipul de sprijin dorit (materiale de lucru, instrumente, concursuri, cursuri, etc.) si suma solicitata, tinand cont de suma maxima prevazuta in programul Tinere Talente.

2. Curriculum vitae. In CV-ul aplicantului vor fi mentionate studiile, concursurile la care a participat, diplome si premii obtinute, date de contact (e-mail si telefon).

3. O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de specialitate - va face referire la calitatile artistice si cele umane ale candidatului (de exemplu: perseverenta, dedicatie, punctualitate, respect fata de ceilalti, etc.). Persoanele care fac recomandarea vor confirma faptul ca sprijinul solicitat de tanar va contribui in mod efectiv la evolutia lui.

4. Adeverinta de elev/ student

5. Copie act de identitate (buletin/carte de identitate sau certificat de nastere).

Etapele procesului de selectie

Trimiterea dosarului de candidatura – pana la data de 16 decembrie 2014.
Preselectia: analiza dosarelor, realizata de echipa proiectului.
Selectia (auditie sau prezentarea portofoliului, in functie de domeniu) – realizata de catre un juriu de specialitate – data si alte detalii vor fi comunicate celor care au trecut de etapa preselectiei pe adresa de email specificata in CV-ul aplicantului.

Dosarul complet se trimite:

In atentia doamnei Gabriela Iordache, coordonator program Tinere Talente printr-un e-mail la adresa gabriela.iordache@principesa.ro - documentele originalese trimit scanate sau prin posta, pe adresa Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, CP 12 - 327, sector 1, Bucuresti, pana la data de 16 decembrie 2014 (data postei).Nu se trimit copii dupa diplome , actele trimise pentru aplicatie nu se inapoiaza candidatilor.

Pe site-ul Fundatiei www.fpmr.ro sunt publicate criteriile de admitere, etapele de selectie, continutul dosarului de aplicatie si stiri despre selectie.

Despre Tinere Talente

Programul Tinere Talente sustine si promoveaza tineri artisti talentati din familii cu venituri mici, care nu-si pot dezvolta talentul din cauza lipsurilor materiale si financiare.

Bursele Tinere Talente se acorda pe perioada unui an calendaristic si permit tinerilor sa isi cumpere materiale si instrumente si sa participe la concursuri, concerte, expozitii si cursuri de specializare in Romania si in strainatate.

De asemenea, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza anual o tabara de creatie la Tescani si o serie de diferite workshop-uri de mentorat artistic.

Tinere Talente promoveaza tinerii artisti selectati in cadrul unor concerte, expozitii si evenimente publice organizate cu ajutorul sponsorilor si al sustinatorilor programului.

Despre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fost infiintata in 1990 de catre Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei. Prin programele dezvoltate, Fundatia urmareste sa stimuleze voluntariatul si sa inspire spiritul comunitar in comunitatile in care se implica, specificul proiectelor Fundatiei fiind dat de caracterul lor intergenerational.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost desemnata de romani drept cea mai onesta organizatie neguvernamentala in cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

 
Autor: Ioana Andreea Pavel


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016