Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gala Forbes Best Office Buildings a ajuns la a doua editie

Tags: gala forbest best office, 25 februarie, hotel sheraton, forbes romania, premii

Joi, 25 februarie 2016, va avea loc la Hotel Sheraton, cea de-a doua editie a Galei Forbes Best Office Buildings, eveniment in cadrul caruia vor fi premiati cei mai importanti actori din segmentul office: dezvoltatori, investitori, proprietari, banci, companii chiriase.

Ajunsa la cea de-a doua editie, Gala Forbes Best Office Buildings  va recunoaste meritele dezvoltatorilor imobiliari, investitorilor, proprietarilor si companiilor chiriase, bancilor si a altor actori importanti din piata office.

Dupa o prima editie cu o puternica rezonanta in piata, Forbes Romania reia in acest an procesul de scanare a pietei de birouri si ia in calcul calitatea, design-ul si arhitectura, eficienta modelelor de business si caracteristicile verzi. Toate acestea si multe altele vor fi reflectate in cele 15 premii acordate in cadrul Galei Forbes Best Office Buildings, ce va avea loc in 25 februarie, la Hotel Sheraton.
Spre deosebire de anul trecut, zonele consacrate in care au fost dezvoltate cladiri de birouri in Capitala intra in competitie directa cu hub-urile office din orasele secundare precum Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov.

Editia speciala a revistei Forbes Romania dedicata segmentului office romanesc cuprinde o ierarhie a principalelor hub-uri de cladiri de birouri, realizata pe baza a cinci criterii: stoc, grad de ocupare, structura cererii, livrari si caracteristici verzi.

Parteneri ai Galei Forbes Best Office Buildings, editia 2016 sunt BMW, Genesis si Rigips Saint-Gobain.

Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016