Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google isi pune haina de sarbatoare si doneaza bani pentru combaterea sclaviei moderne

Tags: google, sclavie moderna, trafic de persoane, donatii, oameni

Google a anuntat ca va dona 11, 5 milioane de dolari pentru combaterea sclaviei moderne, informeaza Huffington Post. Banii vor ajunge la cateva asociatii care au ca scop salvarea a 27 de milioane de oameni din toata lumea care sunt victimele sclaviei.
Aceasta este cea mai mare donatie facuta de o corporatie in scopul interventiei si salvarii persoanelor retinute impotriva vointei lor si fortate sa munceasca sau sa intretina relatii sexuale. Tocmai de aceea, Google a declarat ca a ales organizatiile care au rezultate palpabile in lupta impotriva sclaviei. Printre acestea se numara International Justice Mission, Polaris Project si Slavery Footprint.

"Multi oameni sunt surprinsi sa afle ca exista mai multe persoane care cad victime ale sclaviei astazi decat in orice alt moment istoric", a declarat Jacquelline Fuller, director al departamentului de actiuni umanitare de la Google. "Vestea buna este ca exista solutii", a continuat ea.

Potrivit presedintelui International Justice Mission, Gary Haugen, strategia se bazeaza pe trei initiative principale: un proiect, in valoare de 3,5 milioane de dolari, pentru a lupta impotriva avortului provocat din India, o campanie de 4,5 milioane de dolari pentru a educa si a proteja persoanele vulnerabile din India, si un plan de 1,8 milioane de dolari pentru a mobiliza americanii in lupta cu slcavia. Restul de 1,7 milioane vor fi trimisi catre cateva organizatii tot din acest domeniu.

Initiativa focalizata pe Statele Unite isi doreste sa aduca la lumina o legislatie mai buna pentru protejarea copiilor vulnerabili, dar si sa lupte impotriva traficului uman.

Americanii trebuie sa constientizeze ca hainele sau telefoanele lor au fost poate facute prin utilizarea sclavilor, posibili imigranti carora le e teama de deportare. In acelasi timp, traficul femeilor in vederea intretinerii de relatii sexuale este un alt lucru comun in marile orase americane. Unii imigranti ilegali sunt obligati sa lucreze ca menajere sau in depozite insalubre sub aceeasi amenintare: deportarea.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016