Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In cadrul Enlightening Leaders Gala au fost desemnati castigatorii Enlightening Leaders Awards

Tags: enlightening leaders, robert murray, felix baumgartner, evenimente leadership

Ela Banu - ING Bank, Florentina Taudor - Renania Trade si Monica Koszta-RCS-RDS au fost castigatorii Enlightening Leaders Awards, premii acordate pentru excelenta in leadership. Premierea a avut loc in cadrul Enlightening Leaders Gala, eveniment organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, pe 22 octombrie 2015, la Noblesse Palace, Bucuresti. Amfitrionul Enlightening Leaders Gala a fost Robert Murray, unul dintre cei mai apreciati experti internationali in leadership si dezvoltare personala. Parteneri strategici au fost Competence Call Center si Mediatel Data, parteneri media- Cariere, Marketing Portal, Manager, MediaTrust si Motivonti.

Enlightening este un concept de evenimente de leadership care cauta sa inspire comunitatea de business din Romania cu insight-uri valoroase. Initiat in 2011, Enlightening abordeaza leadershipul in fiecare an din unghiuri diferite aducand in prim plan lideri remarcabili.  Ted Lattimore, Kevin Heaney, Miha Pogacnik, Felix Baumgartner, Ada Roseti, Sergiu Negut, Catalin Velescu, Roberto Lazarov, Gilda Lazar, Dan Pascariu, Raed Arafat, Andreea Ionescu, Teodora Migdalovici, Heather White, Youssef Hautier, Jean Francois Fallacher si Christopher Neesham sunt doar cativa dintre ei.

 
"Enlightening este despre oameni care isi doresc mai mult decat business-uri profitabile. isi doresc sa fie permanent conectati la comunitatea internationala, isi doresc sa afle mereu lucruri noi, sa se dezvolte si la randul lor sa formeze oameni si sa defineasca personalitati. Enlightening este despre devenire si despre business autentic. Membrii comunitatii sunt cu totii leaderi remarcabili iar Enlightening Leaders Gala si-a propus sa le transmita recunostinta noastra pentru lucrurile extraordinare pe care le fac." - Madalina Vilau, Managing Director, Marketing Insiders Group.


"Ma bucur sa fac parte din comunitatea Enlightening, inca de la prima editie. Sunt oameni minunati in acest proiect, leaderi autentici care au de impartasit povesti de succes din care cu totii putem invata. Evenimentul de anul acesta, Enlightening Leaders Gala, confirma, inca o data, ca mediul de business din Romania este potrivit pentru a dezvolta noi generatii de lideri. Acest lucru este important nu doar pentru afaceri, ci pentru intreaga societate." Robert Murray


"Mi-a fost acordat un premiu neanuntat, neasteptat! Este magulitor sa primesti o recunoastere care spune ca leadership-ul tau este un model remarcat si apreciat. Adevarul este ca nu stiu daca "reteta" mea este cea buna sunt doar ingrediente simple: respect reciproc, explicarea de ce-urilor, entuziasm presarate cu pulbere de empatie si asezonate cu energie. imi place sa energizez lumea din juru-mi cu energia mea, imi place sa vad oamenii zambind! Mai si gresesc desigur, important este ca sunt atenta la ce reactii  generez si incerc sa repar greselile si sa invat din ele. M-am bucurat tare sa vad ca sunt oameni care se regasesc in aceasta reteta si asta nu face decat sa ma ambitioneze sa imi perfectionez stilul." Ela Banu, Head od Advisory Contact Center,  ING Bank


"Sunt intr-o industrie in care, cel putin in teorie, femeile nu prea au ce sa caute.

in ultimii trei ani, impreuna cu o echipa formidabila, am demonstrat ca imposibilul nu exista. E recompensant sa vezi in fiecare semestru, semestru dupa semestru, rezultate extraordinare. Ele te fac sa mergi mai departe. Dar cand se intampla ca si cei din comunitate sa le vada, sa le aprecieze si sa te recompenseze public cu un premiu la care aspira foarte multi,  devine coplesitor. Multumesc din suflet pentru aceasta nominalizare!" Florentina Taudor, General Manager, Renania Trade.


 
Despre Robert Murray

Speaker motivational, lider cu peste 25 de ani de experienta in zona de business, Robert Murray gaseste solutii pentru probleme de business, ajutand oamenii sa isi descopere adevaratul potential. El nu se teme sa faca ceea ce este necesar pentru a ajuta oamenii sa gaseasca solutiile potrivite, indiferent de eforturile implicate. Robert a coordonat 18 start-up-uri diferite si a gasit solutii de business pentru mii de oameni din intreaga lume.

Cateva dintre reusitele sale sunt: Executiv la doua business-uri de cateva miliarde de dolari, Presedinte al CompassPeak, doua  Marketing Innovation Excellence Awards din partea New York Festival Awards si un Summit Award, din partea Portland Summit.

Cateva dintre brand-urile cu care a lucrat in Romania sunt: Coca-Cola, Vodafone, AstraZeneca, British American Tobacco, ING, Heineken, Raiffeisen Bank.

Despre Competence Call Center (CCC)

CCC se numara printre call centerele de top din Europa si ofera servicii de inalta calitate de 17 ani, in mai mult de 28 de limbi. Peste 5000 de experti de customer service din 15 sedii, aflate in 8 tari, au demonstrat competenta, cu peste 100 de milioane de apeluri telefonice. 50 de premii internationale confirma standardele de calitate ale companiei, privind liniile de tip incoming, campaniile outgoing, email, fax, corespondenta postal si training. Pentru mai multe informatii accesati www.yourccc.com.

 Despre Mediatel Data

Mediatel Data dezvolta servicii telefonice specializate, imbunatatind si diversificand serviciile de telecomunicatii, prin procesarea datelor de calculator. Sistemele Call si Contact Center dezvoltate de specialistii Mediatel folosesc ultimele descoperiri tehnologice si operationale preluand automat apelurile telefonice (Inbound ACD), apeland inteligent numere de telefon (Outbound Predictive Dialing) sau simultan (Call Blending). Operatorii specializati dispun de calculatoare cu informatii despre apelurile telefonice, rapoarte si statistici si pot comunica pe diverse canale: fax, SMS, email, chat, Social Media, WebCollaboration si mobile apps. Serviciile IVR (Interactive Voice Response) dezvoltate de Mediatel permit o interactiune flexibila cu apelantul telefonic cu ajutorul tastelor sau folosind Text To Speech si Voice Recognition chiar si pentru limba romana.

 


Pentru mai multe detalii va rog sa contactati:


 
Diana Nita | MARKETING INSIDERS GROUP

E-mail: diana.nita@market-insiders.com l Web: www.conference-arena.com
 

Despre Marketing Insiders Group
Descoperiti generatia de business multidisciplinara!

CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC

 

Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa. Aflati mai multe vizitand: market-insiders.com.
Autor: Manager.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016