Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interviu Robin Sharma: Iubesc publicul din Romania. Atat de pasionat, inteligent, interesat si generos cu mine

Tags: robin sharma, leadership, dezvoltare personala, best performance, seminar

Unul dintre cei mai importanti experti ai lume in leadership si dezvoltare personala va fi prezent in Romania, pe 17 septembrie, pentru a sustine seminarul "Best performance tactics for success". Despre ce inseamna sa fii un bun lider si care sunt lucrurile din viata sa, de care Robin Sharma este cel mai mandru aflam chiar de la el, in interviul de mai jos:

Care sunt, in opinia dvs, cele mai importante calitati pe care un lider trebuie sa le aiba?

Inspiratie si viziune. Empatie si o dorinta de a dezvolta mai multi lideri. Acel “foc” in stomac, pentru a face lucruri marete. O intelegere a faptului ca ajungand maret, oamenii vor dori sa te traga inapoi. Un devotament pentru inovatie zilnica. O dorinta de a face lumea mai buna si utila.

Referitor la tema evenimentul din septembrie, de la Bucuresti, cat de receptiv considerati ca e publicul roman, avand in vedere intalnirile dvs anterioare cu noi, romanii?

Foarte receptivi. Iubesc publicul din Romania. Atat de pasionat, inteligent, interesat  si generos cu mine.

Care este un guru profesional pe care il aveti?

Cartile pe care le citesc si persoanele pe care le intalnesc.

Daca ar fi sa alegeti un loc unde sa traiti pana la finalul vietii, unde ar fi acesta?

Sunt atatea locuri care imi vin in minte, de la Positano pana la Noua Zeelanda. Cred ca Mauritius.

Care sunt lucrurile de care sunteti cel mai mandru, in toata cariera dvs.?

Oamenii si companiile pe care le-am ajutat. Calitatea muncii pe care am oferit-o lumii. Inovatia pe care eu si echipa mea am adus-o industriei noastre.

Ce ati schimba din trecutul dvs.?

Nimic. Trecutul meu m-a servit foarte bine si atat binele cat si raul mi-au oferit o viata interesanta. Va rog sa numiti trei mari bucurii pe care le-ati experimentat in viata.

O intrebare foarte buna!

Sa aterizez cu elicopterul pe un ghetar in Alaska impreuna cu copii mei si sa ii privesc cum beau apa din mainile lor.
Ziua in care am devenit instructor de ski.

Organizarea evenimentului The Titan Summit, din Toronto/Canada, de anul trecut si experimentarea rezultatelor participantilor.  

Care este, in viziunea dvs, diferenta principala intre oamenii care gasesc o cale sa se bucure de viata lor indiferent de greutatile pe care le au si cei care se pierd in probleme?

Inca o intrebare foarte buna! Cred ca totul se reduce la leadership personal si la un angajament de a face o munca titanica cu Sinele nostru. Cu cat citesti, contemplezi si reflectezi zilnic mai mult asupra modului tau de gandire si a comportamentului propriu, poti incepe sa faci schimbari mici dar durabile. Cu cat te inconjori de oameni buni, iubitori, sanatosi, noi modalitati de exprimare ti se deschid.
Si, pe masura ce te dezvolti si evoluezi, ai puterea de a adopta noi obiceiuri, cum ar fi „Clubul celor care se trezesc la 5:00 am”, despre care voi vorbi la Bucuresti, si de a exersa zilnic, cu regularitate, practica recunostintei.

Facand aceste lucruri constant, modul in care gandesti, simti si performezi se poate schimba. Oamenii care se bucura de o viata minunata nu sunt norocosi. Ei sunt doar mult mai dedicati, mai profunzi in gandire si mai concentrati pe scopul lor.

Se spune ca viata este ceea ce ni se intampla in timp ce cautam sa ne atingem scopurile. Daca e asa, ce ii sfatuiti pe cei care traiesc exclusiv pentru a-si atinge telurile si pentru a-si satisface Ego-ul?

Ei bine, sunt de acord ca viata poate fi neasteptata si se poate schimba intr-o singura zi. Asta mi s-a intamplat si mie. Lumea noastra se poate prabusi intr-o zi sau doua. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne setam scopurile si viziunea noastra. Consider ca facand asta dam dovada de un act de responsabilitate personala. Hai sa facem cat putem noi de bine (mereu) si apoi sa acceptam cu gratie si demnitate orice s-ar intampla...

Seminarul Best performance tactics for success, ce va avea loc la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel, este organizat de Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience, si este sponsorizat de ALTEX si FLANCO.

Parteneri: TVR, Cocor, Romania Libera, Academia Catavencu, Casa mea, Caminul, Agerpres, Business Review, AmCham Romania, Business24, ziare.com, qmagazine.ro, calendarevenimente.ro, 9am.ro, romania-insider.com, citycompass.ro, business-adviser.ro, managerexpress.ro, manager.ro, thetrends.ro, eva.ro, ele.ro, leadershub.ro, stephanadrian.ro, talentkeepers.com, desprespa.ro, accelera.ro, aisucces.ro, andreearaicu.ro, revista Cariere, Happy Tour
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016