Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul iPad e scos la vanzare si, cum era de asteptat, atrage multimi uriase

Tags: noul ipad, apple, vanzari, statele unite

Noul iPad de la Apple abia a inceput sa fie pus in vanzare in magazinele din zece tari, inclusiv Statele Unite, si atrage sute de oameni dornici sa-l cumpere, ceea ce arata ca va fi un succes, relateaza inquisitr.com.
La prima vedere, noul iPad arata destul de mult ca iPad 2. Aceeasi carcasa supla, chiar daca este cu o idee mai grea, din cauza noii baterii imbunatatite. Insa ceea ce este sub carcasa face ca lumea sa se iminga la cozi uriase pentru a-si achizitiona noul gadget.

A treia generatie de iPad de la Apple va depasi, conform asteptarilor, vanzarile la iPhone 4S (telefonul care a avut cele mai mari vanzari posibile).

Multi merg la magazinele Apple, doar pentru a se incarca de entuziasmul care inconjoara lansarea produsului: "Nu e deloc distractiv sa-l comanzi online", a declarat Chan Park, de 48 de ani, pentru usatoday.com, care s-a postat in fata magazinului spre a lua un iPad pentru fiul sau de 16 ani. "Nu poti sa negi ca se creeaza emotie cand astepti la rand", a adaugat el.
 
"L-am vrut si am dorit sa participam la experienta", a declaract si Arlene Beberman Obrentz, de 80 de ani, din San Francisco.

 
Printre primii cumparatori se numara si cofondatorul Apple, Steve Wozniak, care a asteptat la rand impreuna cu sotia sa si care a declarat ca-si achizitioneaza noul gadget cu memorie buna pentru a-si salva filmele dorite.
 
Prognozele actuale arata ca, pana in  2016, se vor vinde 112,5 milioane de tablete. Pe langa Statele Unite, Apple a lansata noul iPad in Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore, Elvetia si Marea Britanie.
 
Cat despre online, termenul de asteptare s-a extins la trei saptamani.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016