Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii care se trezesc dimineata devreme sunt mai eficienti

Tags: eficienta, trezit dimineata, pasare de noapte, trezit devreme, productivitate, sarcini

Esti pasare de noapte sau iti place sa te trezesti la prima ora a diminetii? Persoanele care se trezesc dis-de-dimineata sunt mai productive si mai fericite decat cele care se trezesc tarziu, rezulta dintr-un studiu recent publicat in Jurnalul Asociatiei Americane de Psihologie.
Mai mult, conform studiului, persoanele care se trezesc dimineata devreme se simt mai bine in corpurile lor si sunt in general mai sanatoase decat cele care se culca extrem de tarziu.
 
Studiul a fost realizat de cercetatorii din cadrul Universitatii din Toronto si a luat in calcul parerile a peste 700 de adulti de varste si cu obiceiuri diferite.
 
De ce ar trebui sa ne trezim mai devreme? Persoanele obisnuiesc sa se trezeasca devreme isi planifica mai eficient timpul, dorm mai bine noaptea si realizeaza cele mai dificile sarcini la prima ora a diminetii, atunci cand productivitatea este la nivel maxim.
 
De asemenea, cei care se culca si se trezesc mai devreme isi stabilesc un fel de ritual dimineata, atunnci cand pot petrece cateva ore bune in liniste, citind, meditand, verificandu-si email-urile sau planificandu-si activitatile viitoare.
 
Bineinteles, pentru o pasare de noapte, trezitul dimineata este extrem de dificil si trebuie mai intai sa scapi de un obicei extrem de prost: apasarea butonului Snooze cand suna alarma.

Via Inc.com
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016