Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Robert Murray, expert international de top in leadership si dezvoltare personala, vine in Romania la Enlightening Leadership Series

Tags: robert murray, marketing insiders, conference arena, 21 octombrie, leadership, dezvoltare personala

Unul dintre cei mai apreciati experti internationali in leadership si dezvoltare personala, Robert Murray revine in Romania la Enlightening Leadership Series, un program cu 3 module, care va avea ca teme principale: Personal Brand Development and Management, Executive Selling si Executive Coaching. Evenimentul, organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, va avea loc pe 19, 20 si 21 octombrie 2015, la Hotel Cismigiu.

In cadrul workshopurilor la care sunt asteptati top si middle manageri se pune accent pe crearea si gestionarea unui brand personal puternic, pe strategii de vanzare care genereaza diferentierea fata de competitie, pe managementul echipelor, pe comunicarea eficienta la nivel executiv si pe tehnici de imbunatatire a calitatii vietii personale pentru oamenii de business. Se folosesc instrumente inspirationale de stimulare a performantei si viziunii de leadership, studii de caz relevante si exercitii practice pentru lideri, manageri si antreprenori.  

"Atunci cand vorbim de un lider, trebuie sa gandim dincolo de rezultate cuatintificabile si sa ne concentram pe construirea unei mosteniri, prin transformarea oamenilor pe care ii coordonam in lideri. Lumea in care traim s-a schimbat atat de mult, incat, in viitorul apropiat, castigatoare vor fi acele organizatii care sunt liberi in domeniilor lor de activitate.  Cele mai de succes organizatii sunt acelea care au lideri pe toate palierele ierarhice. Credinta mea este ca leadership-ul este parte a ADN-ului nostru, iar abilitatile de lider pot fi invatate, asa cum invatam sa mergem si sa vorbim. Cu totii putem fi extraordinari. Enlightening Leadership Series este o platforma excelenta pentru cei care vor sa atinga noi culmi ale succesului, descoperind potentialul ascuns din ei. Abilitatile de lider sunt vitale evolutiei in lumea in care traim, in care organizatiile trec permanent prin transformari." -Robert Murray


"Robert Murray, sau Bob, cum ii spun cei care au avut bucuria de a lucra cu el, este speaker motivational si expert in domeniul leadership-ului si dezvoltarii personale, cu o experienta de 25 de ani in business, in peste 20 de tari. Este un om care a dezvoltat echipe, a construit branduri si a format lideri in lumea intreaga. Ne bucuram ca este alaturi de noi, la Enlightening Leadership Series." -  Madalina Vilau, CEO, Marketing Insiders Group.
 
Locurile la Enlightening Leadership Series sunt limitate. Cei interesati sa-si descopere resursele interioare pot afla mai multe informatii despre workshopuri la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com sau la telefon 0731 141 414.

 
Pentru mai multe detalii va rog sa contactati:

 
Diana Nita | MARKETING INSIDERS GROUP


E-mail: diana.nita@market-insiders.com l Web: www.conference-arena.com

 

Despre Robert Murray

Speaker motivational, lider cu peste 25 de ani de experienta in zona de business, Robert Murray gaseste solutii pentru probleme de business, ajutand oamenii sa isi descopere adevaratul potential. Unii il numesc mercenary, iar altii il numesc Gordon Ramsay al  Boardroom-ului. Asta fiindca nu se teme sa faca ceea ce este necesar pentru a ajuta oamenii sa gaseasca solutiile potrivite, indiferent de eforturile implicate. Robert a coordonat 18 start-up-uri diferite si a gasit solutii de business pentru mii de oameni din intreaga lume.

Cateva dintre reusitele sale sunt: Executiv la doua business-uri de cateva miliarde de dolari, Presedinte al CompassPeak, doua  Marketing Innovation Excellence Awards din partea New York Festival Awards si un Summit Award, din partea Portland Summit.

Cateva dintre brand-urile cu care a lucrat in Romania sunt: Coca-Cola, Vodafone, AstraZeneca, British American Tobacco, ING, Heineken, Raiffeisen Bank.

 

Despre Marketing Insiders Group

Descoperiti generatia de business multidisciplinara!

CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC
 

Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa. Aflati mai multe vizitand: market-insiders.com.



 
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016