Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Saracii copii bogati: Unii dintre ultrabogatasii lumii nu planuiesc sa-si lase averea odraslelor

Tags: copii, bogatasi, avere, bani, bill gates

Te-ai nascut cu lingura de argint la gura? Ei bine, nu te obisnui cu ea. 32% dintre cei mai bogati americani nu simt ca este important sa-si lase averea mostenire copiilor, conform unui raport realizat de U.S. Trust, departamentul de management al averilor private din cadrul Bancii Americane, citat de Huffington Post.
Raportul, care imparte persoanele cu o avere de peste 3 milioane de dolari in cash si bunuri in "persoane cu avere considerabila" si pe cei cu peste 10 milioane de dolari in cash si bunuri in "persoane cu avere extrem de considerabila", are aceleasi concluzii ca ale unui sondaj aplicat de Merrill Lynch, care a scos in evidenta faptul ca a scazut procentul bogatasilor care cred ca este important sa lasi averea mostenire (de la 54% in 2009, la 41% in 2012).

In sondajul U.S. Trust, care a inclus 642 de persoane, 25% au spus ca ar prefera sa-si dea banii organizatiilor caritabile, in timp ce majoritatea planifica sa nu-si dezvaluie averea, pentru ca "fiecare generatie trebuie sa-si acstige propria avere". Altii erau mai ingrijorati in legatura cu costurile asigurarilor medicale si daca va mai ramane ceva si pentru nepoti.

Dintre cei sondati, 37% au bunuri intre 3 si 5 milioane de dolari, 31% - intre 5 si 10 milioane de dolari si 32% au cel putin 10 milioane de dolari avere.

Dintre cei care declara ca aleg sa-si tina banii in familie, majoritatea spun ca acest lucru va afecta pozitiv vietile proprilor copii. 

Vreti exemple? Intr-un interviu acordat de Bill Gates pentru Wall Street Journal, acesta a spus clar si raspicat ca cea mai mare parte din averea sa de 61 de milioane va fi data organizatiilor caritabile. Cei trei copii ai sai "vor primi educatie la cel mai inalt nivel, toata platita de parinti. Si orice problema medicala va fi rezolvata prompt. Dar, in ceea ce priveste venitul, vor trebui sa-si gaseasca o slujba care el place si sa mearga la munca", a spus Gates.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Mihai 19-Iun-2012 23:14:43
"Bill Gates pentru Wall Street Journal, acesta a spus clar si raspicat ca cea mai mare parte din averea sa de 61 de milioane va fi data organizatiilor caritabile." Am trait sa o aud si pe asta, Bill Gates milionar ... Copii incercati sa nu mai beti cerneala. Oricum mai nou o cam dati pe can-can-uri din lumea afacerilor. Trist ...

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016