Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stiu ca sunt niste turisti nesuferiti si admit ca fura prosoape din hotel

Tags: turisti, americani, studiu, canada, zile libere

Americanii se considera cei mai dificili turisti din lume, conform unui studiu realizat recent de Institutul Mandala si Living Social, citat de Daily mail. Dintre cei 5.600 de persoane intervievate din cinci tari, 20% dintre respondenti au fost de acord ca turistii din Statele Unite sunt cei mai indezirabili. Sunt urmati indeaproape de chinezi.
Rezultatele sunt cu atat mai surprinzatoare, cu cat 4.000 dintre cei 5.600 de respondenti sunt americani de origine. Cifrele arata ca 39% dintre americani si-au insusit din bunurile gasite la hotelul unde s-au cazat. Dintre acestia, cei mai multi au plecat acasa cu prosoapele de la hotel, adica 28%. 8% au optat pentru halatele de baie, 5% pentru baterii, 4% au ales pernele, 3% si-au insusit telecomenzi, 3% au ales lenjeriile de pat. 3% au plecat acasa cu Bibliile gazdelor, restul, tot de 3%, luand cu ei umbrele.
 
In orice caz, ura impotriva turistului american tipic, imbracat tipator si cu un ton al vocii mereu inadecvat situatiei, nu este universala, caci irlandezii sunt de parere ca britanicii sunt indezirabili, aceeasi parere avand-o britanicii despre germani.
 
Exista totusi si un  con de lumina favorabila in care se pot scalda americanii, care au reusit sa inlature o idee preconceputa despre ei: sunt calatoi invederati. Studiul arata ca  78 % dintre americani au vizitat cel putin o tara (fara se preciza daca sunt incluse aici Canada si Mexic; sic!) si 61%, cel putin doua tari. Respondentul american obisnuit a declarat ca a vizitat peste patru tari.
 
Americanii se bucura de mai putine zile libere decat europenii, de exemplu. Mai precis, 16 fata de cele 27 ale australienilor, 21 ale canadienilor, 28 ale irlandezilor si 23 ale britanicilor. 
 
Dintre cele 16 zile, numai patru sunt alocate calatoriei peste hotare, precizeaza studiul. Singurul lucru mai trist decat aceasta concluzie ar fi acela ca 66% dintre americani au recunoscut ca-si verifica e-mail-ul cand sunt plecati.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016