Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Femeile se razbuna postand poze stanjenitoare pe Facebook

Tags: femei, poze stanjenitoare, facebook, razbunare, tag, retele de socializare

Este cunoscut faptul ca femeile sunt mari fane ale site-urilor de socializare precum Facebook si Twitter, in timp ce barbatii sunt mai tentati sa viziteze site-uri de entertainment, jocuri sau muzica.
Conform unui studiu recent, femeile posteaza intentionat fotografii stanjenitoare cu prietenele lor pe Facebook, cu scopul de a se razbuna sau de le face de rusine. Una din patru femei recunoaste ca a recurs la aceasta tactica, in special dupa ce s-au certat cu prietenele lor.
 
Studiul realizat de site-ul Mymemory.com a luat in calcul parerile a 1.500 de femei cu varsta de peste 18 ani. Conform acestuia, tot mai multe femei folosesc reteaua de socializare pentru a-si umili prietenele. Spre exemplu, doua cincimi din femeile intervievate au declarat ca au postat in mod intentionat fotografii care le infatisau pe prietenele lor nemachiate.
 
Cu toate ca un utilizator Facebook isi poate sterge tag-ul din fotografiile prietenilor, acesta nu poate sterge fotografia in sine. Trei sferturi din femeile care au participat la studiu au declarat ca obisnuiesc sa se “detag-uiasca” in mod frecvent din pozele prietenilor daca acestea nu sunt pe placul lor.
 
Este surprinzator totusi faptul ca atat de multe femei recurg la astfel de „sabotari”, avand in vedere ca aceleasi femei s-ar supara foarte tare daca acelasi lucru li s-ar intampla lor. Este indicat, asadar, sa ceri permisiunea prietenilor inainte de a urca poze potential stanjenitoare pe Facebook. Nu de alta, dar s-ar putea sa te trezesti ca „prietenul” sau „prietena” iti devine dusman si va incerca sa se razbune la randul sau.
 
Sursa: The Telegraph
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016