Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Posesorii de smartphone-uri sunt mult mai inclinati sa achizitioneze o tableta

Tags: studiu, google, tableta, smartphone, laptop, pc

Un nou studiu realizat de firma de cercetare Ipsos Mori indica faptul ca persoanele care detin deja un smartphone sunt cu 50% mai inclinate sa achizitioneze si o tableta, in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia.
Studiul efectuat la solicitarea Google arata ca utilizarea telefoanelor inteligente a crescut cu 7, 11, 5 si 11 puncte procentuale in Statele Unite, Franta, Germania, respectiv Japonia, comparativ cu luna octombrie a anului trecut.
 
Acelasi studiu indica faptul ca in SUA, in luna octombrie 2011, numarul de utilizatori de tablete ajunsese la 11%, in timp ce numarul de posesori de netbook-uri scazuse de la 10% la 8%. In Marea Britanie, utilizatorii de tablete au inregistrat o crestere de la 4% la 6%, detinatorii de netbook-uri situandu-se la 8%.
 
Posesorii de telefoane inteligente continua sa isi utilizeze laptop-urile sau PC-urile zilnic, insa laptop-urile au dobandit o pondere mult mai mare, comparativ cu desktop-urile.
 
Cea mai mare diferenta se inregistreaza in ceea ce priveste numarul de tablete achizitionate. In Statele Unite, de exemplu, posesorii de tablete reprezinta 11% din populatie, insa 17% din detinatorii de smartphone-uri au deja o tableta. In Marea Britanie, aceste cifre se situeaza la 6% si 10%, in Franta la 5% si 8%, in Germania la 6% si 8%, iar in Japonia la 6% si 11%.
 
Posesorii de smartphone-uri isi folosesc dispozitivele zilnic pentru accesarea internetului, cel mai ridicat procent inregistrandu-se in Japonia (88%), apoi in Statele Unite (69%), Marea Britanie (54%), Germania (49%) si Franta (36%).
 
Studiul a fost efectuat asupra unui esantion de 2000 de utilizatori din fiecare din cele cinci tari.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016