Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: Utilizarea retelelor de socializare NU scade productivitatea angajatilor

Tags: facebook, retele de socializare, scaderea productivitatii, cresterea productivitatii, factori disturbatori, program de lucru

Iti este permis sa folosesti retelele de socializare la locul de munca? Si daca da, iti afecteaza acestea productivitatea?
Conform unui nou studiu realizat de Amplitude Research in august 2012, rezulta ca utilizarea retelelor sociale in timpul programului de lucru este chiar benefica, Facebook nefiind deloc responsabil de scaderea productivitatii angajatilor.
 
Adevaratii factori disturbatori la locul de munca sunt convorbirile cu colegii (14%) si sedintele (11%). Doar 5% dintre angajatii intervievati au considerat ca Facebook si Twitter le distrag atentia si ii impiedica sa lucreze eficient.
 
Pentru majoritatea angajatilor, Facebook este un site care contribuie chiar la cresterea productivitatatii, contrar asteptarilor angajatorilor. Acest lucru se intampla deoarece angajatii pot lua scurte pauze pentru a socializa cu prietenii si cunostintele, fiind astfel mai fericiti pe tot parcursul zilei.
 
Din ce in ce mai multe companii au devenit constiente de beneficiile retelelor de socializare si au inceput sa permita angajatilor sa intre pe Facebook sau Twitter in timpul programului de lucru.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016