Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Volkswagen, cel mai indragit brand auto din Romania

Tags: volkswagen, brand, auto, romani, opel, bmw

Se pare ca va mai dura o vreme pana cand ne vom indragosti cu totul si iremediabil de marcile romanesti. Deocamdata, in materie de branduri pe patru roti, tot „nemtoaicele” sunt preferatele domnilor si chiar doamnelor ce detin carnet de conducere.
Romanii prefera in continuare autoturismele fabricate de catre constructorii auto germani. Atat masinile noi, cat si cele second hand ocupa primele trei locuri in topul achizitiilor viitoare, potrivit unui studiu anual realizat de Auto.ro si compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown.
De departe insa, cel mai apreciat brand auto al romanilor este Volkswagen, care pare sa fi devenit „masina poporului... roman”. Practic, 36.8% dintre participantii la studiu au declarat ca au in vedere achizitia unui astfel de brand in viitorul apropiat.
Locul doi este ocupat tot de un producator german. 23% dintre cei care doresc o masina noua sau second-hand in perioada imediat urmatoare aleg Opel, iar 18.7% opteaza pentru BMW, brand ce ocupa pozitia a treia in preferintele romanilor.
De asemenea, masinile germane se afla si in topul detinatorilor de masini second hand. De altfel, in 2011, si-au exprimat intentia de a cumpara o masina second hand cu 15% mai multi romani fata de anul precedent, in vreme ce intentia de achizitionare a unui autoturism nou a scazut cu 10%.
E bine ca avem de unde alege, e bine ca exista piata libera si concurenta, dar poate n-ar fi rau sa fim putin nationalisti cand facem achizitii, fie ele auto sau de alta natura. Ce-ar fi daca acest clip parodic ar deveni realitate peste tot in lume?
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant