Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vor rezista magazinele online la Black Friday?

Tags: marketing, black friday, black friday romania, black friday 2013

Nu mai e mult pana cand se va da startul marilor reduceri la vanzari de IT, audio, video, haine, jucarii sau chiar si abonamente la sala. De fapt, la fel ca anul trecut, cele mai probabil este ca reducerile si ofertele sa ne umple inbox-ul si sa ne goleasca buzunarele pe tot parcursul saptamanii 25 noiembrie 1 decembrie.
Daca anul trecut ai pus mana pe un chilipir, cel mai probabil vei vrea sa faci asta si in 2013. Atunci avem vesti bune pentru tine, caci sefii magazinelor online jura ca si-au invatat lectia usturatoare de anul trecut, ca si-au corectat greselile si ca vor avea reduceri de 50, 70 sau chiar de 90%!
 
Anul trecut aglomerarea din magazinele fizice si cele online a fost coplesitoare, deseori acestea din urma blocandu-se de-a drepul.
 
Mihai Patrascu, director Evomag spune ca anul acesta s-au pregatit de 5 ori mai mult decat in 2012. adica pentru un trafic de 5 ori mai mare.
 
Marius Stefan, repezentant Domo a dclerata ca au o conexiune de banda de 8 ori mai rapida ca anul trecut.
 
Anul acesta, magazinele online intrate in aceasta cursa a reducerilor sunt mai multe ca in 2012: 80 fata de 40, identificate pana acum.
 
Cat despre reducerile false, directorii magazinelor garanteaza ca aceasta este o problema falsa, caci toti cei care vor sa verifice un pret o pot face sau pot verifica si istoria pretului, printr-o simpla cautare.
 
La ce vom gasi reduceri anul acesta? Pe IT cu siguranta laptop-urile si telefoanele mobile inteligente (smartphone) vor tine capul de lista, insa si tabletele incep sa fie cautate de utilizatorii romani. Televizoarele LCD si plasmele cu diagonala mare vor face parte din oferte.
 
Pe partea de produse non-IT, cu siguranta produsele electrocasnice isi vor avea partea leului, cu combinele frigorifice, aragazele, plitele si hotele electrice facand parte din ofertele de Black Friday ale anilor trecuti. 
 
Tot la produsele cu caracter non-IT vom avea parte de o gramada de carti, CD-uri cu muzica, si filme DVD si Blu-ray la pret redus.

Surse articol: iLikeIT, Blackfridayromania.net
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016