Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa afli cum sa iti protejezi business-ul? Participa la conferinta PRIA Registered Trademarks

Tags: conferinta pria registered trademarks, priaevents, popovici nitu stoica, audiente b2b

PRIAevents organizeaza conferinta PRIA Registered Trademarks – cel mai complet eveniment dedicat proprietatii intelectuale si marcilor in Romania in data de 19 mai 2016, incepand cu ora 9.30.
Proprietatea intelectuala este unul dintre instrumentele considerate a fi de impact pentru situatia  economica, sociala si culturala a unei tari. Cercetarea si inovarea, componente strategice pentru dezvoltarea economica si pentru progresul umanitatii, sunt  strans legate de domeniul proprietatii intelectuale. stiinta, tehnologia si inovarea sunt domenii care genereaza constant progres tehnologic, asigurand perpetuarea dezvoltarii si contribuind la crearea perspectivelor competitive ale Romaniei, dar si ale companiilor si institutiilor din Romania, in contextul globalizarii.

Marca este un element esential al strategiei companiilor, ea poate face face distinctia dintre produsele si serviciile fiecarei companii si cele ale concurentei sale. De aceea, conferinta PRIA reuneste cei mai multi participanti din cea mai variata gama: finante –banci, auto si componente auto, leasing, agricultura, retail, farma, cercetare, stiinta, constructii, arhitectura, comert, energie, industrie, aeronautica, avocatura, comert, fashion, servicii, IT&C, autoritati, camere de comert, ambasade, mediul academic, publishing, teatru si film, productii muzicale si lista poate continua.

Regulamentul UE 2015/2424 al Parlamentului European si al Consiliului European privind marca comunitara a fost publicat in jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Modificarile  au intrat in vigoare incepand cu 23 martie 2016. Din acea zi  Oficiul si-a schimbat numele in Oficiul Uniunii Europene pentru Proprieteate Intelectuala, iar marca comunitara si-a schimbat denumirea in marca a Uniunii Europene. Ce modificari aduce acest regulament pentru marcile inregistrate in Romania?

Aceasta conferinta se adreseaza atat mediului de business cat si specialistilor.

Fie ca esti presedinte al companiei, antreprenor, director de dezvoltare, director de mareting sau comunicare ori director de produs, vei vrea sa participi la aceasta conferinta pentru a afla noutatile din domeniul legislatiei marcilor si al proprietatii intelectuale.

"Fie ca esti la inceput de drum, sau faci parte dintr-o companie consacrata, nu vrei sa ratezi acest eveniment pentru ca noutatile si studiile de caz prezentate in cadrul PRIA Registered Trademarks vor fi de folos pentru activitatea companiei tale. Vei afla de la specialisti cum sa iti protejezi business-ul si cum sa beneficiezi de servicii de monitorizare marci”, declara Raluca Voivozeanu, CEO PRIAevents.
PRIA Registered Trademarks este de interes pentru avocatii cu experienta, dar si pentru cei care sunt la inceput de cariera, pentru directorii juridici si consultantii juridici din cadrul companiilor private si de stat din Romania, pentru judecatori, procurori si reprezentanti ai mediului universitar, ai autoritatilor si ai presei de specialitate.

           Face parte din seria PRIAevents – conferinte ce aduc in atentie, de fiecare data, cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

            Partener al evenimentului este Popovici Nitu Stoica & Asociatii. Evenimentul are loc in parteneriat cu OSIM si cu sprijinul Camerei Nationale a Consilierilor de Proprietate Intelectuala si al Camerei de Comert Romano-Olandeze.

           Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Registered Trademarks si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/trademark-event/

Despre PRIAevents

PRIAevents - expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va gasi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti speakeri, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doresti ca evenimentul sa aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents se focuseaza pe audiente B2B sau B2C. Expertii nostri in evenimente vor sti sa va sfatuiasca si sa va propuna cel mai inovativ si cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livram traininguri pentru diverse sectoare de business atat intr-o sala de conferinte cat si online.

Daca vrei sa organizezi o gala, o conferinta, un training, o competitie sportiva, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poti apela cu cea mai mare incredere la expertii nostri. Experienta, abilitatile, viziunea creativa si orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016