Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atacurile de panica pot fi prevenite? Noi iti aratam cum!

Tags: atac de panica, atacuri de panica, panica, anxietate, anxietate atac de panica

Atacurile de panica reprezinta stari care pot tine de la 15-20 de secunde la ore intregi. Pentru cei care au suferit vreodata un astfel de atac de panica, nu mai este nevoie de multe lamuriri.
Pentru cei care nu stiu despre ce discutam, iata un articol care va explica mai multe despre atacurile de panica si efectele lor >>> Ai atacuri de panica? Iata ce sa faci!>>>.

Un subiect de interes pentru multi dintre noi cei care suferim astfel de atacuri de panica este cel referitor la  ... prevenire! Aici se aude corul de ingeri care canta la unison "Aleluia!". Si adevarul este ca daca exista vreo metoda de a le preveni, vrem sa o cunoastem si sa o aplicam cat mai rapid. Si asta pentru ca nicio persoana care a mai trecut vreodata printr-un atac de panica nu isi doreste sa mai experimenteze vreodata astfel de stari.

Iata si cateva metode prin care sa preveniti aparitia atacurilor de panica:

1. Hrana
este principala arma pe care o aveti la indemana pentru prevenirea aparitiei atacurilor de panica. Mancati sanatos, fara prajeli si grasimi, fara sucuri carbogazoase si conservanti, fara alcool si cafea in exces!

2. Activitatea sportiva ne ajuta corpul sa elibereze endorfina si dopamina. Ambele substante au un rol important in prevenirea starilor depresive si a episoadelor de anxietate!

3. Ceaiul de sunatoare ne poate ajuta si el datorita faptului ca planta contine o substanta numita hipericina si care actioneaza ca un medicament clasic pentru depresii usoare, moderate si stari anxioase. Ce ne intereseaza in cazul acestei plante este ca nu avem parte de efecte adverse! Beti minim 2 cani de ceai de sunatoare pe zi!

4. Putin haz de necaz nu strica NICIODATA! Nu va mai luati in serios asa des si nu mai dati atentie fiecarei probleme in parte. Este normal sa cunoasteti problema si sa vreti sa o eliminati, dar nu este normal sa pierdeti prea mult timp concentrandu-va asupra ei. Cand gandim prea mult, tindem sa despicam firul in patru si apoi ne agravam situatia singuri. Solutia este sa constientizati ca aveti o problema, sa gasiti si o solutie si aici sa incheiati capitolul.

Mai mult, invatati sa stati alaturi de persoane pozitive, amuzante, care fac haz de necaz si care va pot "contagia" si pe voi. Multe probleme exista pe lume, dar daca toti am sta sa le dam atentie prea mare fiecareia, atunci cu totii am fi internati si pe tratament cu calmante.

Nu in ultimul rand, constientizati faptul ca anxietatea ramane o stare in care orice problema devina si mai pregnanta decat este in realitate. Problemele par mai grave, mai presante, mai profunde. Grijile se maresc si atunci simtim cum creierul nostru se inunda cu sange si pare sa nu mai faca fata.

Si, la final, amintiti-va ca de foarte multe ori, totul raul este inspre bine. V-ati pierdut locul de munca si deja va imaginati fara locuinta si fara familie. Dar se poate ca in urmatoarele zile sa primiti pozitie la care visati de-o viata intreaga.


Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 8 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016