Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Google integreaza reclamele in AI Overviews

Tags: google, google ai overviews, ai overviews, inteligenta artificiala

Google a lansat oficial integrarea reclamelor in sectiunea AI Overviews a rezultatelor de cautare, functie care este disponibila, pentru moment, doar utilizatorilor de pe mobil din SUA.
Reclamele in AI Overviews apar atunci cand sunt relevante pentru cautarea utilizatorului si raspunsul generat de AI. De exemplu, o cautare despre cum sa scoti petele de iarba de pe haine poate afisa o reclama cu produse care te ajuta sa rezolvi problema, economisind timpul utilizatorilor care altfel ar trebui sa faca o cautare suplimentara. Anunturile vor fi marcate corespunzator cu eticheta „Sponsored” si pot aparea in partea superioara, inferioara sau in interiorul raspunsului generat.

Aceasta schimbare face parte dintr-un efort mai amplu al Google de a organiza si prezenta rezultatele de cautare cu ajutorul inteligentei artificiale. 

In plus fata de reclame, Google a introdus si functia „Organized with AI”, care grupeaza articole, videoclipuri si alte resurse pe paginile de cautare, oferind titluri generate de AI si un nou format pentru linkuri, destinat sa creasca traficul catre site-uri relevante.

Pentru advertiseri, aceasta schimbare ofera noi oportunitati de a ajunge la public din stadiile incipiente ale procesului de cautare, fara sa fie necesare actiuni suplimentare, deoarece reclamele deja existente in campanii de tip Shopping sau Performance Max pot aparea automat in AI Overviews.

Prin aceste noi functionalitati, Google urmareste sa eficientizeze experienta de cautare pentru utilizatori si sa faciliteze conexiunile cu brandurile si produsele relevante, oferind o experienta de cautare mai bine organizata si personalizata.

Sursa foto: blog.google
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016