Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Noutati Meta: Tab Video si functii Gen AI pentru cresterea performantei campaniilor publicitare

Tags: meta, inteligenta artificiala, gen ai, reels, marketing

Meta a dezvaluit, la Advertising Week 2024, noi modalitati inovatoare de a imbunatati performanta campaniilor publicitare pe platformele sale prin actualizari semnificative in spatiul video si extinderea instrumentelor de publicitate bazate pe inteligenta artificiala generativa (Gen AI).
Un aspect important este introducerea unui tab dedicat videoclipurilor, care va facilita descoperirea de continut video pe Facebook. De asemenea, extinderea functiilor Gen AI a dus la cresteri semnificative in ratele de conversie si click-through, iar integrarea creatorilor de continut in campanii amplifica autenticitatea, engagementul si impactul reclamelor.
 

Cele mai importante actualizari


1. Introducerea tabului Video

Acest tab nou dedicat videoclipurilor pe Facebook le va permite utilizatorilor sa gaseasca mai usor Reels si alte tipuri de continut video, concentrandu-se pe preferintele lor individuale. Conform statisticilor prezentate de Meta, 60% din timpul petrecut pe Facebook si Instagram este alocat vizionarii clipurilor video, ceea ce subliniaza importanta acestei actualizari pentru publicul larg.
 

2. Expansiunea instrumentelor Gen AI

Noile functionalitati AI vor permite generarea de videoclipuri din imagini statice. Astfel, se vor imbunatati creativitatea si dinamismul postarilor, precum si eficacitatea campaniilor publicitare, cu o crestere medie a ratei de conversie de 7,6% pentru campaniile care utilizeaza aceste caracteristici.
 

3. Colaborarea cu creatorii de continut

Meta subliniaza importanta colaborarii cu creatorii de continut, intrucat campaniile care includ parteneriate cu influenceri pe Reels au avut o performanta superioara, cu o reducere medie a costului per achizitie (CPA) de 19%. Aceasta evidentiaza puterea autenticitatii in campaniile publicitare, deoarece 53% dintre consumatori sunt mai predispusi sa achizitioneze un produs promovat de influenceri. Colaborarile cu creatorii permit o relatie mai autentica cu publicul, ceea ce duce la cresterea increderii si a intentiei de cumparare.
 

4. Consolidarea instrumentelor de parteneriat 

Meta va centraliza instrumentele de parteneriat intr-un hub dedicat, facilitand gestionarea campaniilor si integrarea continutului creator in campaniile publicitare. Iar acest lucru le va permite advertiserilor sa optimizeze performanta campaniilor prin diversificare si personalizarea mesajelor, redefinind modul in care brandurile interactioneaza cu publicul.


Sursa foto: facebook.com/business

Inovatiile implementate de Meta le confera marketerilor instrumentele necesare pentru a crea campanii mai eficiente si captivante, imbunatatind, in acelasi timp, experienta utilizatorilor. Cu ajutorul Gen AI, advertiserii pot sa creeze rapid continut variat, sa se adapteze la tendintele de consum si sa maximizeze impactul mesajelor. 

Sursa foto: pexels.com
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016