Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Schimbari majore pentru WhatsApp si Messenger in Europa

Tags: meta, whatsapp, messenger, dma

Meta pregateste schimbari importante pentru utilizatorii WhatsApp si Messenger din Europa, prin introducerea interoperabilitatii intre aplicatiile de mesagerie, ca raspuns la cerintele impuse de Regulamentul privind pietele digitale (Digital Markets Act - DMA).
Utilizatorii vor putea comunica cu persoane care folosesc alte aplicatii de mesagerie si vor putea alege intre a integra aceste mesaje intr-o singura casuta de mesaje sau a le organiza intr-un folder separat.

Initial, modificarile vor viza mesajele text 1:1, precum si partajarea de imagini, mesaje vocale, videoclipuri si alte fisiere atasate intre utilizatori individuali. Functii mai complexe, cum ar fi mesajele de grup si apelurile, vor fi implementate in etape ulterioare, in 2025, respectiv 2027. 

Scopul acestor schimbari este de a oferi utilizatorilor mai multa flexibilitate, pastrand, in acelasi timp, standarde inalte de siguranta si confidentialitate. Meta subliniaza ca securitatea va ramane o prioritate.

Pe langa aceste modificari, utilizatorii vor avea posibilitatea de a ajusta setarile de confidentialitate, pentru a controla mai bine cine le poate trimite mesaje din afara retelelor Meta. Aceasta optiune vine in contextul eforturilor UE de a stimula concurenta si a preveni monopolizarea pietei digitale. 

Schimbarile vor aduce beneficii utilizatorilor, permitand o mai mare libertate de alegere in ceea ce priveste serviciile de mesagerie, fara a le compromite securitatea.

Sursa foto: pexels.com
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016