Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​TikTok lanseaza grupurile de discutii, concurand aplicatiile consacrate de mesagerie

Tags: tiktok, whatsapp, messenger, telegram, grupuri tiktok, chat tiktok

TikTok, una dintre cele mai populare platforme de socializare la nivel global, lanseaza grupurile de discutii in incercarea de a concura cu aplicatiile de chat precum WhatsApp, Messenger sau Telegram. Noua functionalitate permite utilizatorilor sa creeze si sa participe la conversatii colective cu pana la 32 de participanti.
Aceasta functie este o extindere a optiunii de mesagerie directa (DM), care anterior permitea doar conversatii individuale. Utilizatorii pot initia discutii colective cu prieteni, creatori de continut sau membri ai comunitatii TikTok fara a parasi aplicatia. Grupurile de conversatii pot fi create atunci cand sunt selectate mai multe contacte la initierea unui chat nou sau cand se da share pentru a impartasi continut cu mai multe persoane simultan. Participantii pot trimite mesaje text, link-uri, videoclipuri TikTok si raspunsuri directe la mesaje specifice din chat. 
 

Siguranta si confidentialitatea utilizatorilor


Grupurile de discutii, la fel ca mesageria directa, nu vor fi disponibile pentru persoanele cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani. 

Pentru a-i ajuta pe adolescentii de 16-17 ani sa se bucure de avantajele acestei functii noi, compania anunta ca au fost luate masuri pentru siguranta lor, astfel incat sa fie blocata comunicarea cu strainii.
  • Utilizatorii, inclusiv adolescentii, pot fi adaugati la un chat de grup numai de catre prietenii lor (persoane care se urmaresc reciproc).
  • Daca unui adolescent i se trimite un link pentru a se alatura unei conversatii de grup, acestuia nu ii va fi permis accesul decat daca grupul include cel putin un prieten comun. Daca este eligibil sa se alature, i se va cere sa ia o decizie in acest sens.
  • Atunci cand un adolescent creeaza un grup de conversatie, i se va cere, in mod implicit, sa analizeze si sa aprobe noii participanti.

TikTok a anuntat ca va limita numarul de grupuri pe care cineva le poate crea si de cate ori un mesaj poate fi redirectionat. 

Grupurile de discutii inca nu sunt valabile in randul tuturor utilizatorilor TikTok.

Sursa foto: pexels.com
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016