Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

​Google introduce Recommendations, o noua functionalitate in Search Console cu sugestii personalizate pentru optimizarea online

Tags: google, google search console, google recommendations, recomandari google, seo

Google a anuntat lansarea unei noi caracteristici in Search Console – Recommendations – care prezinta recomandari particulare pentru optimizarea site-urilor si pentru o mai buna performanta in cautarile online. Sfaturile sunt concepute pentru a te ajuta sa identifici si sa corectezi problemele care iti pot afecta prezenta in Google Search si clasamentul paginilor web.

Cum te pot ajuta Recommendations?


Datele redate sunt deja disponibile in rapoartele existente in Search Console, dar de acum vor fi mai accesibile prin furnizarea de recomandari directe. Noua caracteristica sugereaza actiuni personalizate pentru a-ti optimiza site-ul, bazate pe analiza datelor specifice ale paginilor web. 

Recomandarile sunt concepute sa te ajute sa identifici si sa corectezi exact problemele care pot afecta vizibilitatea si clasamentul site-ului tau. Informatiile iti pot fi de folosi pentru a-ti prioritiza eforturile de optimizare a cautarilor, cum ar fi utilizarea datelor structurate, pentru a ajuta Google sa iti inteleaga continutul, verificarea interogarilor si a tendintelor de cautare. 

Citeste mai multe despre tipurile de recomandari pe care le vei primi pentru site-ul tau, beneficiile aplicarii recomandarilor si unde anume le vei putea gasi in articolul complet de pe Fokus Digital Services.

Sursa foto: pexels.com
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016