Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti incepi o mica afacere ca decorator profesionist?

Tags: decorator profesionist, decorator, demersuri pentru a deveni decorator

Birouri, locuinte, sali de conferinta, baluri si sali de spectacol, conferinte si workshop-uri, nunti si botezuri ... iata doar cateva dintre locatiile care au nevoie de un decorator profesionist. Si suntem gata sa ii lasam pe maini un buget serios pentru ca stim ca rezultatele vor fi peste exceptional.
Desigur, asta se intampla cand discutam despre profesionisti cu experienta solida in domeniu, nu despre amatori.

Iata si demersurile pe care le efectuam pentru a deveni decoratori profesionisti:

1. Proiectam un plan de afaceri care sa ne ajute sa ne organizam toate aspectele esentiale pentru reusita unei astfel de afaceri.

2. Stabilim in mod clar care sunt necesitatile si cheltuielile pe care le vom efectua pentru ca aceasta idee de afacere sa devina afacere profitabila.

3. Consolidam un portofoliu de lucrari.
Pentru inceput, va trebui sa adunati datele care sa demonstreze ca stiti ce faceti si cum trebuie sa procedati pentru ca bugetul care vi se aloca sa se converteasca in rezultate exceptionale. Asa ca pentru inceput este recomandat sa va oferiti serviciile pro-bono, gratuit, pentru prieteni, rude, vecini, colegi samd. Angajati un fotograf profesionist care sa capteze esenta muncii dvs si cele mai importante aspecte care vor demonstra potentialilor clienti ca aveti talent si un ochi format pentru frumos!

4. Cooptati profesionistii care va vor consolida o prezenta online de top: programatori, graficieni, web designeri.

Per total, descoperim o afacere mai simpla decat multe altele care vor functiona in 2013. Se adreseaza in mod special celor ce detin talent si pasiune in acest domeniu, celor ce detin abilitati clare de interactiune si socializare cu potentialii clienti.

Nu in ultimul rand, nu neglijati faptul ca in acest domeniu, acreditarile spun multe despre voi, ca profesionisti. Asa ca mizati pe castigarea de specializari si noi competente, pe necesitatea de a fi la curent cu cele mai noi tendinte din domeniu.


Mult succes si afaceri banoase!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016