Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli de evitat in SEO

Tags: cuvinte cheie, metatag, tehnici seo, cloaking, metaeticheta keywords

Exista mai multe greseli des intalnite in ceea ce priveste optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare care ar trebui pe cat posibil sa fie evitate.
1. Optimizarea site-ului pentru cuvinte cheie gresite
 
Prima etapa in orice campanie SEO consta in alegerea cuvintelor cheie. Daca sunt alese din start cuvintele gresite, veti pierde timpul degeaba incercand sa obtineti un ranking bun. Daca veti alege cuvinte care nu sunt cautate sau care nu aduc trafic targetat pe site, acestea nu vor avea niciun efect.
 
2. Introducerea prea multor cuvinte cheie in metaeticheta keywords
 
Exista site-uri care introduc sute de cuvinte cheie in metaeticheta keywords, in speranta ca acestea le vor oferi un ranking mai bun. Insa aceasta este o mare greseala, deoarece cuvintele cheie introduse aici si-au pierdut aproape complet importanta in ceea ce priveste pozitionarea pe motoarele de cautare. Prin simpla introducere a cuvintelor cheie in metaeticheta keywords nu veti reusi sa obtineti un ranking bun, ci va trebui sa le introduceti in continutul textului.
 
3. Repetarea acelorasi cuvinte cheie in mod obsesiv
 
O alta greseala des intalnita este introducerea unor cuvinte cheie in mod repetat, atat in interiorul textului, cat si in metaeticheta keywords. Motoarele de cautare au inceput cu mult timp in urma sa penalizeze site-urile care repeat cuvintele cheie in acest fel. Desigur ca puteti repeat anumite cuvinte in interiorul textului, insa acestea trebuie sa aiba sens, nu pot fi pur si simplu repetate la nesfarsit. Aceasta metoda nu mai functioneaza de mult. Iar un cuvant cheie nu ar trebui sa fie niciodata introdus de mai mult de trei ori in metaeticheta keywords.
 
4. Crearea unor pagini care contin doar grafice
 
Motoarele de cautare pot intelege doar textul, nu si graficele. Prin urmare, daca site-ul contine multe elemente grafice si foarte putin text, este putin probabil sa obtina un ranking bun pe motoarele de cautare.
 
5. Folosirea tehnicii de Cloaking
 
Cloaking-ul este o tehnica de SEO prin care o parte a textului este adresat cititorilor (text vizibil) si o alta parte este destinata motoarelor de cautare (text ascuns). Aceasta tehnica este utilizata in special din doua motive: pentru a ascunde codul sursa al paginilor optimizate pentru motoarele de cautare de ochii competitorilor si pentru a impiedica oamenii sa vada continutul destinat motoarelor de cautare. Atunci cand un motor de cautare descopera ca un site a folosit tehnici de cloaking, este foarte posibil sa blocheze site-ul definitiv. Prin urmare, este indicat sa nu se foloseasca niciodata astfel de tehnici.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016