Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
La conserve inainte sau cum sa vorbesti pe limba gospodinelor
Tags: unisol, website, conserve toamna, cohnand jansen, adrian hadean
Unisol este un bun exemplu de brand care isi cunoaste suficient de bine publicul pentru a-i face toate poftele. Mai ales cele culinare. Drept urmare, website-ul sau de brand tocmai s-a transformat intr-o lume a retetelor de sezon cu "di tati": de la zacusca, la ardei copti si pasta de rosii.
Unisol este un bun exemplu de brand care isi cunoaste suficient de bine publicul pentru a-i face toate poftele. Mai ales cele culinare. Drept urmare, website-ul sau de brand tocmai s-a transformat intr-o lume a retetelor de sezon cu "di tati": de la zacusca, la ardei copti si pasta de rosii.
bucatarulunisol.ro.
Site-ul gazduieste retete traditionale pentru conserve de toamna recreate de catre food blogger-ul Adrian Hadean, informatii despre misiunea si viziunea brandului Unisol, o sectiune destinata concursurilor de retete si una dedicata castigatorilor. Adica, cam tot ce-i trebuie.
Noul website pune in evidenta cele trei etape necesare prepararii conservelor de toamna: aprovizionarea, alegerea retetei potrivite si pregatirea ei si etichetarea borcanelor. Pentru cea din urma activitate a fost creata aplicatia "Camara Unisol", prin intermediul careia utilizatorii pot alege culoarea borcanului si a capacului, tipul de eticheta si textul pentru o conserva, eticheta putand fi tiparita.
De asemenea, utilizatorii website-ului sunt incurajati sa-si inscrie propriile retete in cadrul unui concurs al carui tema este stabilita saptamanal. Cei care au propus cele mai votate trei retete vor castiga trei sedinte de gatit cu Adrian Hadean, care le va arata in propriile bucatarii cum sa le pregateasca.
Unisol spera ca astfel numarul vizitatorilor unici sa creasca la cel putin 50.000.
Sub umbrela conceptului "Reinventeaza retetele romanesti", agentia CohnandJansen a realizat o noua versiune a website-ului de brand Site-ul gazduieste retete traditionale pentru conserve de toamna recreate de catre food blogger-ul Adrian Hadean, informatii despre misiunea si viziunea brandului Unisol, o sectiune destinata concursurilor de retete si una dedicata castigatorilor. Adica, cam tot ce-i trebuie.
Noul website pune in evidenta cele trei etape necesare prepararii conservelor de toamna: aprovizionarea, alegerea retetei potrivite si pregatirea ei si etichetarea borcanelor. Pentru cea din urma activitate a fost creata aplicatia "Camara Unisol", prin intermediul careia utilizatorii pot alege culoarea borcanului si a capacului, tipul de eticheta si textul pentru o conserva, eticheta putand fi tiparita.
De asemenea, utilizatorii website-ului sunt incurajati sa-si inscrie propriile retete in cadrul unui concurs al carui tema este stabilita saptamanal. Cei care au propus cele mai votate trei retete vor castiga trei sedinte de gatit cu Adrian Hadean, care le va arata in propriile bucatarii cum sa le pregateasca.
Unisol spera ca astfel numarul vizitatorilor unici sa creasca la cel putin 50.000.
Autor: Lacramioara Vidru
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota:
5
din 5
- 1 vot.
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.