Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclame sugubete: Ce gandesc animalele de companie despre stapanii lor

Tags: reclame, animale, stapani, adoptie, spot, animale fara stapan

Departe de propriile meleaguri, exista state in care autoritatile nu se preocupa doar de capturarea si inchiderea animalelor fara stapan, ci merg mai departe, implicandu-se in mod activ pentru solutionarea problemei. Unele fac chiar eforturi si investesc in reclame menite sa cresca numarul adoptiilor.
Este si cazul autoritatilor din Chicago care au lansat recent cateva spoturi TV dedicate animalelor fara stapan. Neasteptat insa, clipurile nu prezinta viata grea din adaposturi si nici nu vorbesc despre cata iubire si zambete pot aduce prietenii imblaniti.
Draftfcb, agentia care le-a creat, a preferat  o cu totul alta abordare. Clipurile sunt focusate pe momentul post-adoptie, prezentand cu mult umor ce gandesc animalele despre noii lor stapani, chiar cu o nota usor ironica. Tocmai de aceea, ele sunt unice in peisajul publicitar.

Iata, de exemplu, ce crede un motan despre noul sau stapan  sau ce cred cateii despre dragoste.
Reclamele fac parte dintr-o campanie mai ampla numita „The Shelter Pet Project”, lansata in 2009 cu scopul de a incuraja publicul sa adopte un patruped din adaposturi. Sub indemnul „A person is the best thing to happen to a shelter pet. BE that PERSON” („Un om este cel mai bun lucru care i se poate intampla unui animal fara stapan. Fii acel om”, n.r.), campania beneficiaza de propriul site unde cei care au adoptat un animal pot impartasi din experienta lor.   
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016