Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Visul din copilarie a devenit afacere de succes. Bani din prajiturele si lapte
Tags: deanna yang, moustache milk bar, afacere, patiserie, afaceri, produse
Dincolo de raspunsurile pe care le dam cand suntem inca influentati de Tom si Jerry sau de printesele Disney, orice copil isi da seama, la un moment dat, ce isi doreste sa faca sau care ii sunt pasiunile.
Dincolo de raspunsurile pe care le dam cand suntem inca influentati de Tom si Jerry sau de printesele Disney, orice copil isi da seama, la un moment dat, ce isi doreste sa faca sau care ii sunt pasiunile.
Daca il vedem ca isi pierde ore bune din zi desenand sau ca matematica e cu adevarat o pasiune, nu avem de ce sa il orientam catre o directie care noua ni se pare mai potrivita sau mai banoasa.
Daca invatam un stangaci sa scrie cu dreapta, va scrie bine in cele din urma, dar niciodata excelent.. Aceste inclinatii, aceste pasiuni care nu sunt inca modelate de sistemul de invatamant trebuie incurajate si sustinute fiindca mai tarziu adultul va reusi sa fie in armonie cu copilul din el.
Deanna Young si-a amintit ce voia sa faca atunci cand avea 8 ani. Cand a considerat ca viata ei a ajuns intr-un punct esential, a ales sa renunte la tot ce era stabil in acel moment si sa se arunce cu capul inainte catre domeniul afacerilor.
Sfaturi, cunostinte in domeniu, specializari sau bani? Nimic din toate acestea. Desi a muncit sa economiseasca pentru a-si putea vedea visul implinit, a trecut prin greutati si a vazut cum totul se naruie inainte ca afacerea sa porneasca si cum banii dispar din ce in ce mai repede.
Greul cel mai mare s-a adunat chiar inaintea deschiderii si dupa ce a avut ghinionul sa dea peste un viitor salariat care a plecat cu o parte din bani, a avut langa ea o echipa de oameni care au ajutat-o, pe ultima suta de metri, sa duca lucrurile la bun sfarsit in cel mai eficient mod posibil.
Iar asta fiindca orice minus se echilibreaza cu un astfel de plus si orice greu e pus in balanta cu un bine daca noi alegem sa mergem mai departe si sa ne indarjim sa nu renuntam.
Iar succesul a venit chiar dupa ce greul atinsese cele mai inalte culmi. Deschiderea patiseriei Moustache Milk & Cookie Bar a vandut toate produsele in mai putin de 2 ore asa ca au fost nevoiti sa inchida cu... 8 ore mai devreme. Au fost insa la datorie din nou inca de a doua zi si au reusit astazi sa ajunga la peste 20.000 de fani pe Facebook (la doar un an dupa deschidere).
E suficient sa le vizitati pagina, sa le vedeti produsele si sa cititi comentariile oamenilor care ii viziteaza zi de zi ca sa intelegeti de ce o afacere crescuta din pasiune a reusit si reuseste sa se bucure in continuare de atat de mult succes.
A continuat sa faca ceea ce stia sa faca cel mai bine: sa munceasca din greu. In doar 6 luni de zile aveau deja 10.000 de fani pe Facebook.
A invatat ca nu conteaza ca nu stii sa faci unele lucruri si ca e in ordine sa faci greseli fiindca doar descoperind ce nu functioneaza vei sti ce merge bine. A invatat, mai spune Deanna, sa nu se mai teama de esec si a inteles ca aceste greutati pun in valoare, in cele din urma, succesul.
Foto.
Autor: Mihaela Pascu
Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota:
5
din 5
- 1 vot.
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.