Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Formula prin care Google a identificat cel mai amuzant clip de pe YouTube

Tags: google, formula, amuzant, pisica

Poate credeti ca umorul nu cade sub incidenta stiintei. Geniile de la Google va contrazic insa si declara ca au gasit formula de identificare a celor mai amuzante clipuri de pe YouTube, relateaza Daily Mail.
Formula? "Internautii isi accentueaza reactiile amuzate in cateva metode: fie scriu comentariul cu majuscule, fie lungesc anumite litere dintr-un cuvant, folosesc multe semne de exclamare sau repeta de mai multe ori abrevieri cunoscute pentru ras pe Internet, precum ar fi LOL", a exemplificat cercetatoarea Sanketh Shetty de la Google. 
 
Rezultatul: un clip cu o pisica care miauna "no, no, no" (adica NU) este cel mai amuzant clip de pe site, desi nu a reusit sa adune cu mult peste un milion de afisari.
 
Masurand reactiile imediate ale comentatorilor, topul clipurilor fruntase este completat de "un tip este ucis de catre urs" (o secventa comica cu un curs practicant de kung-fu), iar pe locul trei, "moartea bezelelor" (mai multe bezele se tem pentru binele lor atunci cand vad frigaruile care le sunt destinate).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016